Θωρακισμένες & Εσωτερικές Πόρτες Κορυφαίας Ποιότητας

Όλοι χρειαζόμαστε να μένουμε λίγο μόνοι μας, κλείνοντας την φασαρία του κόσμου έξω και φυσικά να νιώθουμε ασφαλείς στο χώρο μας. Γι’ αυτό η Artion Design, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας με τις πιο κομψές και στυλάτες εσωτερικές πόρτες που προστατεύουν την ιδιωτικότητα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά και τις πιο αδιάρρηκτες και θωρακισμένες πόρτες που μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στα εξωτερικά κουφώματα κάθε σπιτιού.

Ησυχία στον χώρο σας με μοναδικό στυλ

Πολλές φορές θέλουμε να απομονωθούμε στο δωμάτιο μας, ή στο γραφείο, ή ακόμη και να απομονώσουμε άλλους χώρους όπως η κουζίνα ή το σαλόνι για να μην διοχετεύονται μυρωδιές στα υπνοδωμάτια. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, οι εσωτερικές πόρτες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Στην Artion Design θα βρείτε τις πιο κομψές επιλογές που συνδυάζονται ιδανικά με την γενικότερη αισθητική του χώρου και κλείνουν τη φασαρία και τις μυρωδιές έξω από το δωμάτιο σας. Επιπλέον ο προσεγμένος σχεδιασμός τους τις κάνει εντελώς αθόρυβες, αποτρέποντας τη φασαρία κατά το άνοιγμα ή τα ενοχλητικά τριξίματα.

Θωρακίστε το σπίτι σας με την βοήθεια των ειδικών

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες διαρρήξεις γίνονται από την πόρτα της εισόδου. Εσείς μπορείτε όμως να προστατευθείτε επιλέγοντας τις αδιάρρηκτες θωρακισμένες πόρτες της Artion Design. Στο κατάστημα μας θα βρείτε πανίσχυρες πόρτες εισόδου με σύστημα κλειδώματος τελευταίας τεχνολογίας, που δεν μπορεί να παραβιαστεί ακόμα κι από τους πιο έμπειρους διαρρήκτες, ενώ η κατασκευή τους είναι τόσο ισχυρή και συμπαγής, που παραμένουν άφθαρτες στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Αναζητήστε τις καλύτερες εσωτερικές πόρτες και θωρακισμένες πόρτες της αγοράς στην Artion Design και απολαύστε την ησυχία και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Δείτε παρακάτω μερικά έργα μας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΛΑΚΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙ
ΤΑΜΠΛΑΔΩΤΗ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΔΡΥΟΣ
ΠΟΡΤΑ ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΣΕ ΚΑΠΛΑΜΑ ΔΡΥΟΣ
ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΛΑΚΑ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΤΑΜΠΛΑΔΩΤΗ ΣΕ ΚΑΠΛΑΜΑ ΔΡΥΟΣ
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΛΑΚΑΡΙΣΤΗ ΣΕ ΥΨΟΣ ΟΡΟΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΚΑΣΙ
ΛΑΚΑΡΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΒΑΖΙ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ